AANBEVELINGEN

Wat anderen over
mij zeggen

Ik werk prima zelfstandig, maar het liefst in een team. En dat wordt gezien. Bekijk hier wat anderen over mij zeggen. Staat jouw aanbeveling hier binnenkort ook bij?

Met zijn breed inzetbare kennis op het gebied van product, IT & marketing is Dennis een goede sparringpartner voor menig stakeholder. Erg oplossingsgericht en pro-actief. Dennis komt met verfrissende verbeterinitiatieven waarbij de klant centraal gesteld wordt. En dat is wat je wil.

Tom van Rooijen
TOM VAN ROOIJEN

Sanoma

Dennis zit altijd barstensvol creatieve ideeën die hij op diverse manieren tot fraaie uitingen weet te vormen. Noem een probleem en Dennis komt al vrij snel met een oplossing. Bovendien kan hij als geen ander met woorden toveren zodat een simpel stukje tekst al gauw een frivool geheel wordt.

Maar ook op het gebied van grafische vormgeving staat Dennis zijn mannetje. Logo, poster of andere grafische uiting nodig? Binnen no-time heeft Dennis er een oogverblindende creatie van gemaakt!

Thiago Bergman
THIAGO BERGMAN

Pensesso

Ik heb Dennis leren kennen als een creatieve, eigenzinnige en humorvolle collega. Dennis kwam zelf met suggesties voor nieuwe projecten en bracht deze tot een goed einde. Ook was hij bijzonder behulpzaam bij de uitvoering van lopende projecten. Dennis ontwierp opvallende posters, flyers en verschillende websites voor TNT Express.

Dennis was hij een stagiair die al snel zijn eigen plek vond binnen ons team. Ik heb met veel plezier met hem samengewerkt.

Edo Kronenburg
EDO KRONENBURG

TNT Express

Dennis is zo’n collega die de mouwen opstroopt en keihard werkt. Met zijn allround skills en brede online marketing achtergrond weet hij van elk project een succes te maken. Mede door zijn creativiteit heeft hij (binnen de door UPC gestelde kaders) bijgedragen aan het succes van het e-mailkanaal van UPC NL. Hiernaast is hij een hele fijne collega met een flinke dosis humor!

Peter Scholtes
PETER SCHOLTES

UPC Nederland

Ik heb Dennis gevraagd de teksten voor mijn website te schrijven. En met het resultaat ben ik uitermate tevreden. De teksten lezen lekker en triggeren. Hij heeft de teksten zo geschreven zoals ze voor een website horen te zijn. Dennis leeft zich goed in en heeft goed meegedacht om mijn site professioneel en betrouwbaar neer te zetten.

Marco Huizer
MARCO HUIZER

Addurance

Dennis is een humoristische collega met een breed spectrum aan vaardigheden. Staat altijd voor je klaar, is oplossingsgericht en werkt goed samen met andere disciplines. Bij UPC heb ik meerdere projecten samen met Dennis gedaan waarbij ik veel van hem heb kunnen leren.

Rob Wegner
ROB WEGNER

UPC Nederland

Je online business is bij Dennis in gouden handen. Hij is een hard werkende, slimme en stressbestendige eCommerce specialist. Hij blinkt echt uit in zijn vak: zijn kennisniveau en professionaliteit zijn hoog en inspirerend. Hij zet zich elke dag onvermoeibaar in om een optimaal resultaat te bereiken.

Verder is hij in zijn werk bijzonder creatief en kwaliteitsgericht, hij maakt de mooiste presentaties en visual designs. Ook is Dennis een hele fijne collega om mee samen te werken. Hij deelt zijn kennis graag, is geduldig, loyaal en je kunt altijd op hem rekenen en met hem lachen.

Pauline Wardenier-van Roon
PAULINE WARDENIER-VAN ROON

DAS

Als Product Owner van het e-mailkanaal van Schiphol Group zet Dennis continu de behoefte van de klant centraal. Dennis is enorm kwaliteitsgedreven. Zowel met het visueel designen van geweldigde presentaties, goodbye photoshops, en nieuwe campagnes, als ook met het gebruik van data. Hij gebruikt verschillende soorten analyses om e-mail campanges te optimaliseren naar de behoeften van de klant.

Dennis gaat doelgericht te werk en is samen met zijn team altijd op zoek naar verbetering. Ik heb met veel plezier met Dennis samengewerkt.

Eveline Sintnicolaas
EVELINE SINTNICOLAAS

Schiphol

The first thing that comes to mind when thinking about Dennis as a colleague is one simple sentence: “It’s already done”. Now we’re still debating whether his ability to outperform others is due to his focus and digital knowledge or because he secretly has an identical twin brother.

All jokes aside, my time with Dennis has been educational to say the least. He’s an amazing man to work with and a wonderful team player that finds humour in the most unexpected, yet appropriate, situations. He truly understands the difference between hype and added value, and always goes the extra mile… or two.

Poyan Karbor
POYAN KARBOR

Schiphol

Ergens vind ik het lastig om een aanbeveling voor Dennis te schrijven. Stiekem hou ik hem veel liever dicht bij me. Weg van andere. Een echte digital diamond. En een echte vriend. Maar het zou niet eerlijk zijn om Dennis niet in de spotlight te zetten. In de afgelopen periode hebben we zeer intensief samengewerkt. Toffe shit gemaakt en enorm veel gelachen bij Schiphol.

Dennis is uniek. Zowel als mens maar ook als Product owner. Nooit eerder heb ik een backlog zo strak geordend gezien. Niet eerder heb ik iemand zo extreem goed stories zien voorbereiden. Hij is creatief, digital minded en extreem loyaal.

Kevin Steba
KEVIN STEBA

Schiphol

“Your friendly company superhero”. Just like his favorite Marvel character, Dennis looked like the boy next door when he came walking in the office as my new colleague. His superhero powers still quietly waiting below the surface for a challenge. It didn’t take long for him to prove himself though. Before we knew it challenges came crawling at him like Skrulls on a group of Kree…

But whether it were the projects more familiar to Dennis like SEO, CRM, AB-testing, Referral or somewhat more alien matters like setting up Co-creation experiments; Dennis conquered and succeeded with his superpowers like planning, digital savviness, agility, collegiality, humor and creativity. Moreover, at the end of his assignment at Marketing Lab, that is how he became our personal company superhero.

Oda de Vreeze
ODA DE VREEZE

Philips

WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN

Dennis is zo'n collega die de mouwen opstroopt en keihard werkt. Met zijn allround skills en brede online marketing achtergrond weet hij van elk project een succes te maken.

WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN

Dennis is zo'n collega die de mouwen opstroopt en keihard werkt. Met zijn allround skills en brede online marketing achtergrond weet hij van elk project een succes te maken.

MIJN EXPERTISE

Ik spreek dezelfde
taal van anderen

Met mijn brede interesse, vaardigheden en kennis spreek ik al snel dezelfde taal als anderen. Bijvoorbeeld developers, analisten en marketeers. Dit maakt mij een spin in het web die gemakkelijk met anderen kan samenwerken.
Conversie Optimalisatie
Aan de hand van hypotheses richt ik A/B-tests in. Zo blijf ik digitale kanalen optimaliseren.
Marketing Communicatie
Leads en klanten informeer, overtuig én enthousiasmeer ik over je producten en diensten.
Scrum
Als Product Owner houd ik er een strak georganiseerde backlog op na die voor iedereen inzichtelijk is.
User Experience
Met gevoel voor design en copy kan ik goed inschatten of er een logische user flow gecreëerd kan worden.
Marketing Automation
Begin klein en experimenteer welk contactmoment zorgt voor een toename in engagement en conversie.
Search Engine Optimisation
Door performance en autoriteit te analyseren en te optimaliseren, zorg ik voor een toename in Organic-zoekverkeer.
Customer Journey
Samen met het team maak ik de customer journey inzichtelijk. Zo is precies te zien waar kansen liggen om de eindgebruiker te helpen.
Online Marketing
Met verschillende digitale kanalen benader je dezelfde eindgebruiker. Hoe zorg je ervoor dat dit silo-overstijgend en versterkend werkt?
FIGGILANTZo kun je mij bereiken
Ik help je graag om jouw digitale kanalen te optimaliseren. Stuur mij een bericht.
STATUTAIRPraktische informatie
Max Euwesingel 11, 2406LR Alphen aan den Rijn
KvK 77596684
BTW NL00 321 3718 B71
NL32 INGB 0009 2989 31
SOCIALVolg mij op de socials
Volg mij op Social Media. Zo blijf je altijd op de hoogte wanneer ik beschikbaar ben voor nieuwe opdrachten.
FIGGILANTZo kun je mij bereiken
Ik help je graag om jouw digitale kanalen te optimaliseren. Stuur mij een bericht.
STATUTAIRPraktische informatie
Max Euwesingel 11, 2406LR Alphen aan den Rijn
KvK 77596684
BTW NL00 321 3718 B71
NL32 INGB 0009 2989 31
SOCIALVolg mij op de socials
Volg mij op Social Media. Zo blijf je altijd op de hoogte wanneer ik open sta voor nieuwe opdrachten.