https://figgilant.nl/wp-content/uploads/2020/03/dennis-figge-motivatie.png
FREELANCE DIGITAL SPECIALIST

Dennis Figge

Resultaatgerichte alleskunner. Creëert voor zowel de korte als lange termijn de meeste meerwaarde. Uitstekende teamplayer voor zowel stakeholders als het scrumteam. Toegankelijk, flexibel en gemotiveerd.
FREELANCE DIGITAL SPECIALIST

Dennis Figge

Ik ben een resultaatgerichte alleskunner. Ik creëer voor zowel de korte als lange termijn de meeste meerwaarde. Uitstekende teamplayer voor zowel stakeholders als het scrumteam. Toegankelijk, flexibel en gemotiveerd.
https://figgilant.nl/wp-content/uploads/2020/03/dennis-figge-motivatie.png

Ik speel het liefst adventure games waar een goed verhaal in zit en je puzzels moet oplossen. Dat vertaalt zich ook in mijn werk.

Van stad naar dorp

Ik ben geboren in Naarden en opgegroeid in Almere Stad. Toen ik 5 jaar oud was, ben ik verhuisd naar Amsterdam Zuid-Oost. Kort erna naar het pittoreske dorpje Nes aan de Amstel. Een wereld van verschil. Daar heb ik ontzettend fijn gewoond. Ik kon mij gelukkig prijzen met een nieuwbouwappartement in Amstelveen. Mijn eerste eigen stek. Na ruim 8 jaar in Amstelveen te hebben gewoond, ben ik verhuisd naar de bollenstreek; Lisse. Dat heeft niet lang geduurd, want kort erna ben ik voor de liefde verhuisd naar Alphen aan den Rijn.

Een échte cinefiel

In mijn vrije tijd kijk ik graag films en series. Ik kijk vrijwel alles. Van horror tot actie. Van komedie tot romantiek. Ook speel ik graag games. Het liefst adventure games. Favorieten zijn The Last of Us en Uncharted. Games waar een goed verhaal in zit en waar je puzzels moet oplossen. Dat heeft zich ook wel vertaald in mijn werk. Ik ben altijd op zoek naar oplossingen voor de eindgebruiker.

Het liefst ben ik buiten

Maar ik zit niet alleen maar binnen. Integendeel. Zodra het buiten lekker weer is, ben ik daar te vinden. Ik vind het heerlijk om een lang stuk te fietsen. Ik speel ook graag Pokémon Go. Daar moet je simpelweg voor naar buiten gaan. Toch weer een beetje gaming.

Liefde voor e-mail

Na ruim 15 jaar werkervaring heb ik nog steeds een sterke liefde voor e-mail. Dat blijft het mooiste kanaal dat er is. Ik zie het als een uitdaging hoe je dit kanaal zo persoonlijk en relevant mogelijk gebruikt. Door veel te experimenteren, A/B-tests in te richten en de mooiste campagnes op te tuigen. Fantastisch! Daarnaast heb ik een brede interesse in andere digitale kanalen, en vind het geweldig als die verschillende kanalen elkaar kunnen versterken.

Dennis Figge

NEEM CONTACT MET MIJ OPStuur een bericht

Ik kom graag langs om mijn motivatie persoonlijk toe te lichten. En tijdens een gesprek je ervan te overtuigen waarom juist ik een praktische, hands-on en unieke toevoeging ben aan het team.
Adres
Max Euwesingel 11
2406LR Alphen aan den Rijn
Telefoon
06 25 34 83 42
E-mail
dennis@figgilant.nl
https://figgilant.nl/wp-content/uploads/2020/03/dennis-bg-certificaten-1280x1132.jpg
CURRICULUM VITAE

Ook dit is Dennis

 • Opleidingen
 • Certificaten
 • Vrijwilligerswerk
 • 2020 – 2020
  LOI, Programmeren in Python. Thuisstudie waarin je aan de hand van een aantal opdrachten leert werken met Wing101 en SQLite. Opdrachten waren onder andere gericht op gebruikersinput, vergelijkingen maken, en een koppeling maken met een (externe) database.
 • 2011 – 2011
  LOI, Copywriting. Thuisstudie waarbij ik diverse opdrachten heb uitgevoerd voor schrijven van long- en short copy. Tevens opdrachten uitgevoerd waar copy opgemaakt diende te worden in bijvoorbeeld een advertentie. Daarnaast klassikaal een drietal workshops gevolgd waarbij briefings, reclameteksten en uitdrukkingsvaardigheden aan bod kwamen.
 • 2003-2007
  Hogeschool van Amsterdam, Media en Informatiemanagement. Diverse vakken gevolgd, waaronder Reclame I en II, Communicatiemanagement I en II, Marketing en Internetstrategie. Daarnaast diverse marketing- en communicatieprojecten uitgevoerd in teamverband voor onder andere T-Mobile, Delta Lloyd en De Dierenbescherming.
 • 2007-2007
  NTI, Desktop Publishing. Thuisstudie om te leren werken met het Adobe CS-pakket. Diverse opdrachten uitgevoerd met betrekking tot de programma’s Adobe Photoshop, -Illustrator en -InDesign.
 • 1999 – 2003
  HAVO, Cultuur en Maatschappij. Examenvakken: Nederlands, Engels, Duits, Geschiedenis en Economie.
 • 2019
  Google Analytics voor Gevorderden.
  Basisprincipes van Online Marketing.
 • 2018
  Clang Certified Professional.
 • 2017
  Professional Scrum Product Owner I.
 • Juni 2017
  Schiphol, mentor en jurylid. Een 48-uur durende hackathon in Berlijn waaraan zeven luchthavens deelnamen, waaronder Schiphol. Opdracht aan alle deelnemers om aan de hand van API’s en datasets de passenger journey te optimaliseren binnen vier onderdelen; “Life before, at, between and after the airport”. Vanuit Schiphol Group was ik mentor om deelnemers te helpen bij vragen en pitches, en was ik jurylid bij de nominatieronde voor het onderdeel “Life before the airport”.
 • 2012 – 2013
  UPC Nederland, TV Watcher. Met ruim 110 tv-zenders en de nieuwste filmpremières On Demand is er met UPC altijd iets te zien. Voor UPC Nederland schrijf ik hierover op Facebook. Welke programma’s, series en films je absoluut een keer gezien moet hebben.
 • 2008 – 2009
  Nes aan de Amstel, DTP’er en (eind)redacteur. Voor Nes a/d Amstel heb ik de zesde editie van de gids Wegwijs in Nes aan de Amstel gemaakt. Deze gids bevat informatie over verenigingen, bedrijven en instellingen in Nes aan de Amstel. Ook zijn alle (terugkerende) activiteiten, wetenswaardigheden en een complete telefoonlijst toegevoegd. Als vrijwilliger heb ik voor deze gids de eindredactie verzorgd en de gids volledig opgemaakt en laten drukken. Samen met de andere vrijwilligers heb ik het eerste exemplaar overhandigd aan burgemeester Van Zanen.
 • 2005 – 2011
  Nes aan de Amstel, Webredacteur. Plaatsen van nieuwsberichten, activiteiten en documenten voor de Dorpsraad van Nes aan de Amstel op nesaandeamstel.nl. Daarnaast redigeren van nieuwsberichten die werden ingestuurd, om zo de tone-of-voice op de website consistent te houden. Altijd de website actueel houden en verouderde content updaten of verwijderen.
FIGGILANTZo kun je mij bereiken
Ik help je graag om jouw digitale kanalen te optimaliseren. Stuur mij een bericht.
STATUTAIRPraktische informatie
Max Euwesingel 11, 2406LR Alphen aan den Rijn
KvK 77596684
BTW NL00 321 3718 B71
NL32 INGB 0009 2989 31
SOCIALVolg mij op de socials
Volg mij op Social Media. Zo blijf je altijd op de hoogte wanneer ik beschikbaar ben voor nieuwe opdrachten.
FIGGILANTZo kun je mij bereiken
Ik help je graag om jouw digitale kanalen te optimaliseren. Stuur mij een bericht.
STATUTAIRPraktische informatie
Max Euwesingel 11, 2406LR Alphen aan den Rijn
KvK 77596684
BTW NL00 321 3718 B71
NL32 INGB 0009 2989 31
SOCIALVolg mij op de socials
Volg mij op Social Media. Zo blijf je altijd op de hoogte wanneer ik open sta voor nieuwe opdrachten.